Заздалегідь відварюємо в злегка присоленной воді рис. Злаковий після варіння відкидаємо на сито, промиваємо під холодною водою. Перекладаємо відварений рис в миску. До нього додаємо будь м’ясний фарш в размороженном стані.
Рис і фарш доповнюємо подрібненим на тертці овочами: морквою і цибулею. Інгредієнти майбутньої начинки солимо, присмачую меленим чорним перчиком.
А тепер інгредієнти в мисці між собою потрібно добре перемішати. Начинка для смачного пирога готова!
Дріжджове тісто ділимо на два шматки нерівної величини. Більшу частину розгортаємо в пласт. Це – основа пирога. Укладаємо розкатаний пласт відразу на деко.
На підставі розподіляємо рівним шаром начинку з фаршу і рису.
Розкачуємо другий шматок тіста – верх пирога. Накриваємо їм начинку, закріплюємо добре краї, а в центрі робимо отвір.
При 180 градусах пиріг з рисом і м’ясним фаршем випікаємо в духовці 45 хвилин.
Готовий пиріг нарізаємо на порції і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!