Мясний пиріг з рисом

Мясний пиріг з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заздалегідь відварюємо в злегка присоленной воді рис. Злаковий після варіння відкидаємо на сито, промиваємо під холодною водою. Перекладаємо відварений рис в миску. До нього додаємо будь м’ясний фарш в размороженном стані.

Рис і фарш доповнюємо подрібненим на тертці овочами: морквою і цибулею. Інгредієнти майбутньої начинки солимо, присмачую меленим чорним перчиком.

А тепер інгредієнти в мисці між собою потрібно добре перемішати. Начинка для смачного пирога готова!

Дріжджове тісто ділимо на два шматки нерівної величини. Більшу частину розгортаємо в пласт. Це – основа пирога. Укладаємо розкатаний пласт відразу на деко.

На підставі розподіляємо рівним шаром начинку з фаршу і рису.

Розкачуємо другий шматок тіста – верх пирога. Накриваємо їм начинку, закріплюємо добре краї, а в центрі робимо отвір.

При 180 градусах пиріг з рисом і м’ясним фаршем випікаємо в духовці 45 хвилин.

Готовий пиріг нарізаємо на порції і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!