Пропонуємо вам приготувати салатну блюдо з насиченим м’ясним смаком. Основний інгредієнт страви – відварна свинина, яка доповнена відварною картоплею і солоними огірками.
Інгредієнти
Свинина – 250 гр | |
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Солоні огірки – 2 шт. | |
Майонез – 3 ст. ложки | |
Оцет – 1 ч. ложка 9 %, кухонна | |
Цукор – 1 ч. ложка | |
Вода – 100 мл | |
Сіль – за смаком |
Для того, щоб зробити до застілля смачний м’ясний салат, вам потрібно буде заздалегідь відварити м’якоть свинини і картоплю. Картопляні бульби відварюємо в «мундирі». Відварені інгредієнти остудити, картоплю очистити. Інші подробиці в рецепті.
Покроковий рецепт
Відварну свинину перекладаємо на обробну поверхню, нарізаємо її для салату у формі дрібних кубиків. Нарізку з м’яса поміщаємо відразу в миску.
Наступний інгредієнт страви – варені бульби. Їх потрібно подрібнити аналогічно, тобто кубиками. Додаємо картопляну нарізку в миску до м’яса.
Займемося цибулею. Очищаємо його. Нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку поміщаємо в невелику плашку, заливаємо кип’яченою водою, змішаною з оцтом і цукром. Маринуємо цибулю приблизно 10. Перед додаванням в салат буде потрібно віджати.
Поки маринується цибулю, підготуємо для салату ще один інгредієнт – солоні огірки. Дістаємо продукт з банки, нарізаємо кубиками.
Подрібнені компоненти салату збираємо в миску разом з цибулею. Заправляємо майонезом. За своїм смаком солимо і перчимо. Перемішуємо.
Рекомендується салат з м’ясом і солоними огірками перед подачею на стіл охолодити на полиці холодильника хоча б з годинку. Всім приємного і смачного перекусу!