Мясний салат з картоплею і солоними огірками

Мясний салат з картоплею і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам приготувати салатну блюдо з насиченим м’ясним смаком. Основний інгредієнт страви – відварна свинина, яка доповнена відварною картоплею і солоними огірками.

Інгредієнти

Свинина – 250 гр
Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Солоні огірки – 2 шт.
Майонез – 3 ст. ложки
Оцет – 1 ч. ложка 9 %, кухонна
Цукор – 1 ч. ложка
Вода – 100 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати М’ясний салат з картоплею і солоними огірками

Для того, щоб зробити до застілля смачний м’ясний салат, вам потрібно буде заздалегідь відварити м’якоть свинини і картоплю. Картопляні бульби відварюємо в «мундирі». Відварені інгредієнти остудити, картоплю очистити. Інші подробиці в рецепті.

Покроковий рецепт

Відварну свинину перекладаємо на обробну поверхню, нарізаємо її для салату у формі дрібних кубиків. Нарізку з м’яса поміщаємо відразу в миску.

Наступний інгредієнт страви – варені бульби. Їх потрібно подрібнити аналогічно, тобто кубиками. Додаємо картопляну нарізку в миску до м’яса.

Займемося цибулею. Очищаємо його. Нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку поміщаємо в невелику плашку, заливаємо кип’яченою водою, змішаною з оцтом і цукром. Маринуємо цибулю приблизно 10. Перед додаванням в салат буде потрібно віджати.

Поки маринується цибулю, підготуємо для салату ще один інгредієнт – солоні огірки. Дістаємо продукт з банки, нарізаємо кубиками.

Подрібнені компоненти салату збираємо в миску разом з цибулею. Заправляємо майонезом. За своїм смаком солимо і перчимо. Перемішуємо.

Рекомендується салат з м’ясом і солоними огірками перед подачею на стіл охолодити на полиці холодильника хоча б з годинку. Всім приємного і смачного перекусу!