Картопля з кропив’яним песто – цікавий гарнір для весняного меню!
Інгредієнти
Картопля – 6 шт. | |
Горіх волоський – 1 ст. л. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Кропива – невеликий пучок | |
Часник молодий – 2 гілочки | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – пучку |
Запечена картопля з кропивяним песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Картопля з кропив’яним песто – цікавий гарнір для весняного меню!
Картопля – 6 шт. | |
Горіх волоський – 1 ст. л. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Кропива – невеликий пучок | |
Часник молодий – 2 гілочки | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – пучку |