Мясний стейк з калиновим соусом

Мясний стейк з калиновим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати М’ясний стейк з калиновим соусом

Калина – поширена ягода в наших краях. Але багато хто з нас не знають, що з неї можна приготувати і до чого подати. Представляємо вашій увазі рецепт м’яса з калиновим соусом.
300 грам свинячого стейка;
спеції;
розмарин;
оливкова олія;
соус теріякі;
100 грам калини.
1. Свинячий стейк замаринуйте в соусі теріякі і залиште на півгодини. Після закінчення часу приправте спеціями і обсмажте на оливковій олії, використовуючи сковороду гриль.
2. Калину замочіть у воді, після, дайте воді стекти. Надішліть ягоди в сотейник з цукром, сіллю і білим перцем. Варіть до повного загусання соусу.
3. М’ясо подавайте з калиновим соусом порційно.