Спочатку приготуємо все необхідне, а потім приступаємо до приготування за етапами
Подрібнити печиво в дрібну крихту або на невеликі шматочки
Яблука очистимо від шкірки і поріжемо на шматочки
Замочуємо желатин у гарячій воді, як написано на упаковці, іноді помішуючи. Тільки води беремо ТІЛЬКИ 100 мл (по рецепту).
Поки желатин розчиняється, збиваємо сметану, цукор і ванільний цукор (якщо він у Вас є) до повного розчинення цукру
Вливаємо тонкою цівкою желатин, не перестаючи збивати
Додаємо яблука і заважаємо
Всипаємо вміст у форму, приготовлену для торта. Але не всі, трохи залиште (бажано без фруктів) і зверху прикрийте печива для кращої його просочення. Я всипаю тісто в ось таку силіконову форму, з якої потім легко його діставати. Ставимо в холодне місце мінімум на 30 хвилин
ТОРТ ГОТОВИЙ! Ось таке смачне винахід у мене вийшло.
Можна зверху прикрасити фруктами, тертим шоколадом або полити глазур’ю (охолодженої) і подавати!