Неймовірно смачне і ароматне печиво з кунжутом

Неймовірно смачне і ароматне печиво з кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перед випіканням намагаюся поставити маргарин в піалу і щоб він доходив до певної температури. Коли часу немає, я складаю в мисочку маргарин і подтапливаю в мікрохвильовці або на газовій плиті.



Потім остуджую маргарин і змішую з цукром і яйцем, збиваю міксером в піалі і додаю лимонний сік і сухі компоненти.
У цей час на сковороді смажу кунжут до золотистого кольору.


Щоб печенюхи вийшли рівними і не розлізлися на деку – необхідно викладати тісто десертною ложкою на відстані 2-3 см один від одного, а перед цим відрегулювати борошном. Тісто має бути трохи густіше домашніх вершків.
Після того, як Ви відправите печиво в духовку, випікаючи 8-15 хвилин при температурі 180 градусів, не забудьте, що воно росте. Якщо воно розтечеться – додайте борошна, відрегулювавши густину і при цьому не забивши тісто. В залежності від духовки і ступеня сухості, печиво може вийти мягеньким або сухим.


І тут вже можна проявити фантазію, прикрасивши кожне печиво фігурками з цукрових олівців.
Ми прикрашаємо ці печенюхи тільки по великих святах, а так не встигаю пробратися до них, і печиво з’їдається за вечір.
Іноді, для різноманітності, смажу арахіс, пантелику його качалкою і додаю до кунжуту, теж виходить неймовірно смачно та мега смачно!
Приємного апетиту!