Ніжне домашнє печиво на майонезі

Ніжне домашнє печиво на майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Така випічка, приготовлена на легкому майонезі, виходить незвичайної за смаком і дуже ніжною, а для приготування такого печива знадобиться малий набір інгредієнтів.

Інгредієнти

харчова сода – половина ч. ложки
легкий майонез – на свій смак 200 г
високосортний пшеничне борошно – п’ять склянок
вершковий маргарин – одна пачка, 200 г
ванільний порошок – на свій смак
великі сирі курячі яйця – три штуки
пісок цукровий дрібного помелу – 280 гр

Як приготувати Ніжне домашнє печиво на майонезі

Така випічка, приготовлена на легкому майонезі, виходить незвичайної за смаком і дуже ніжною, а для приготування такого печива знадобиться малий набір інгредієнтів. І, хочеться відзначити, що не дивлячись на простоту інгредієнтів, печиво на майонезі виходять дуже смачними.

Покроковий рецепт

Всі інгредієнти, які були вказані в списку, з’єднати в одній мисці, потім перемішати, після чого зволоженими руками замісити пухке тісто. Прибрати його в холодильник хвилин на 30.

Розділити тісто на порційні шматочки, потім сформувати з них невеликі кульки, які потрібно приплюснути, перекласти на велике деко, попередньо застелений промасленим пергаментним папером.

Поставити деко з домашнім печивом, приготованим на майонезі, в духовку, запікати до легкої рум’яної скоринки при помірній температурі, приблизно 15-20 хвилин.

Витягнути деко їх духовки і дати охолонути печеньки на майонезі. Подавати до столу. Приємного чаювання!