Ніжне домашнє печиво на майонезі

Ніжне домашнє печиво на майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі інгредієнти, які були вказані в списку, з’єднати в одній мисці, потім перемішати, після чого зволоженими руками замісити пухке тісто. Прибрати його в холодильник хвилин на 30.

Розділити тісто на порційні шматочки, потім сформувати з них невеликі кульки, які потрібно приплюснути, перекласти на велике деко, попередньо застелений промасленим пергаментним папером.

Поставити деко з домашнім печивом, приготованим на майонезі, в духовку, запікати до легкої рум’яної скоринки при помірній температурі, приблизно 15-20 хвилин.

Витягнути деко їх духовки і дати охолонути печеньки на майонезі. Подавати до столу. Приємного чаювання!