Нектарини, фаршировані рікоттою і халвою

Нектарини, фаршировані рікоттою і халвою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Нектарини помити, розрізати навпіл, видалити з кожної кісточку. Вийняти м’якоть нектарина (зовсім трохи) за допомогою чайної ложки (або ножем).

Халву перекласти в миску, розім’яти виделкою. Додати до халві сир рікотта та 2 чайні ложки меду. Все гарненько перемішати.

Наповнити нектарини сирною сумішшю. Поставити фрукти в розігріту до 160 градусів духовку на 10 – 15 хвилин або до підрум’янення.

Перед подачею прикрасити страву скибочками нектаринів і гілочкою м’яти. Приємного апетиту!