Ніжна тушкована яловича вирізка

Ніжна тушкована яловича вирізка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування м’ясної страви знадобиться яловича вирізка, соєвий соус, улюблені приправи (в моєму випадку – приправа до м’яса, перець, сушений базилік), олія для смаження

Інгредієнти

Яловича вирізка – 800 г
Соєвий соус – За смаком
Олія – Для смаження
Приправа до м’яса – за смаком
Сушений базилік – за смаком
Перець горошком або мелений – за смаком

Як приготувати Ніжна тушкована яловича вирізка

Яловичина – неймовірно корисне м’ясо, володіє дієтичними властивостями і здатний піднімати гемоглобін. Багато господинь побоюються приготування яловичини, так як часто вона виходить жорсткою. Як приготувати м’ясо ніжним і смачним, не втративши всі корисні мікроелементи?

Покроковий рецепт

Добре моєму м’ясо під проточною холодною водою

Нарізаємо м’ясо кубиками однакового розміру зручною для смаження і тушкування

Викладаємо нарізане м’ясо в миску і заливаємо соєвим соусом для вимочування. Цей процес дозволить зробити м’ясо м’яким і ніжним, а також дасть можливість уникнути солі і додасть пікантний смак. Залишаємо м’ясо на 25-30 хвилин


На розігріту сковорідку додаємо олію для обсмажування яловичини. Викладаємо м’ясо і смажимо до появи невеликий скоринки, м’ясо темніє.

В тефлонову сковороду, в якій плануємо гасити яловичину вливаємо трохи кип’яченої води, за смаком додаємо приправи – до м’яса, перець і базилік сушений.

Всипаємо м’ясо зі сковорідки і тушкуємо під закритою кришкою на дуже маленькому вогні протягом 1 години 45 хвилин – 2 години.

Готову м’ясну страву подаємо з будь-яким гарніром або овочами. Приємного апетиту!