Ніжні медальйони з індички, запечені у фользі

Ніжні медальйони з індички, запечені у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: філе індички, цибулю, низькокалорійний майонез, сіль, перець. Потрібен час для маринування, тому рецепт не швидкий.

Інгредієнти

Медальйони (філе) індички – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Майонез низькокалорійний – 3 ст. л.

Як приготувати Ніжні медальйони з індички, запечені у фользі

М’ясо індички вважається дієтичним, тому страви з цього м’яса вважаються низькокалорійними. Для тих, хто стежить за фігурою, особливо сподобається це блюдо. М’ясо по цьому рецепту виходить м’яке, ніжне і смачне.

Покроковий рецепт


Медальйони моєму, промаківающімі паперовим рушником, укладаємо на середину квадратного листа фольги (такого розміру, щоб потім можна було загорнути м’ясо).



Солимо і перчимо з двох сторін. Цибулю дрібно ріжемо, кладемо зверху на м’ясо. Поливаємо майонезом.


Загортаємо фольгу, ставимо в холодильник години на 2, а можна і довше. Дістаємо, укладаємо на деко, наливаємо на неї трохи води, щоб м’ясо не пригоріло знизу, відправляємо в розігріту духовку, готуємо близько години на помірному вогні (180 градусів).


Готове м’ясо дістаємо, укладаємо на тарілку, утворилася рідиною поливаємо гарнір (яке вам подобається). Приємного апетиту!