Пікантні млинці, залишаються ніжними навіть на наступний день. Якщо загорнути в них начинку, то підуть як закуска на святковий стіл. Відмінний спосіб урізноманітнити популярний рецепт страви.
Інгредієнти
Борошно – 1 склянка | |
Цукор – 1 ст. л | |
Молоко – 1 стакан | |
Вода – 1 стакан | |
Яйця – 2 шт | |
Крохмаль – 1 ст. л | |
Сир – 200 гр. | |
Зелень – 1 пучок | |
Сіль – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л для смаження |
Процес приготування займає зовсім небагато часу. А про проблему «Перший млинець грудкою» можна забути.
Покроковий рецепт
Натерти сир на дрібній тертці.
Зелень порізати як можна дрібніше
Яйце розбити і перемішати виделкою
В яєчну масу внести всі сухі продукти: крохмаль, борошно, цукор, сіль, перемішати. Можливо маса стане занадто густий, це не страшно. Такий спосіб приготування тіста запобіжить утворенню грудочок
Влити в масу молоко, воду. Всипати зелень і сир в рідке тісто, перемішати.
Нагріти сковороду і злегка змастити олією. Відміряти потрібну кількість млинцевого тіста і випікати млинці. Не варто переживати, якщо сир невеликою гіркою накопичиться в середині млинця, за час випікання він розплавиться і блін вийде рівним.