Прекрасне ранкове блюдо, основа якого сир, доповнений ароматним ваніліном. Готувати просто, всі інгредієнти доступні і недорогі.
Інгредієнти
Сир – 400 гр | |
Цукровий пісок – 2 ст. ложки | |
Сіль – щіпка | |
Манка – 3 ст. ложки | |
Яйце – 1 шт. | |
Борошно – 2 ст. ложки | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Ванілін – за смаком |
Пропонуємо вам приготувати до сніданку ситні, ароматні та ніжні по своїй структурі оладки з сиру. До складу оладок з молочного продукту входить також куряче яйце, манна крупа, ванілін, цукровий пісок, сіль. Подробиці приготування ванільних сирних оладок описані в нижче поданій рецепті з супроводжуючими фото.
Покроковий рецепт
Для замішування для оладок сирного тіста беремо підходящу миску. У неї перекладаємо сир. Якщо сир дуже зернистий, розминаємо його в мисці за допомогою столової вилки. Відразу до сиру підсипаємо цукровий пісок у зазначеній кількості. До речі, порцію солодкого інгредієнта можна як зменшити, так і збільшити. Кидаємо також невелику щіпку солі в миску. Додаємо ароматною ванілі, розбиваємо одне курячої яйце.
Кидаємо в миску до продуктів для сирного тіста ще манку.
Починаємо добре перемішувати інгредієнти до отримання однорідної сирного тіста. Відразу його не використовуємо, даємо тісту трохи постояти 10 хвилин, щоб манка досить набухла.
З отриманого тесту з сиру з манкою чистими, змоченими водою, долонями, ліпимо круглі котлетки-оладки. Обвалюємо їх у борошні.
Заповнюємо дно сковороди олією, оптимально прогріваємо його. Починаємо смажити сирні оладки. Кожну сторону доводимо до золотистої рум’яної скоринки.
Подаємо ніжні сирні оладки з варенням, згущеним молоком або по своєму смаку. Пригощайтесь на здоров’я!