Відваріть яйця, картоплю і моркву. Горішки обсмажте і порубаєте на дрібні шматочки.
Розділіть білки з жовтками; вони потрібні на різних етапах приготування. Білки відразу ж поріжте дрібними кубиками і складіть в окрему ємність.
Натріть на крупній тертці варену моркву. Картоплю розтовчіть до стану однорідної маси.
Крабові палички порізати тонкими брусочками або пластинками, на ваш вибір. Тут є маленький нюанс – чим більший порізані морепродукти, тим виразніше буде їх смак.
Яйця, морепродукти і всі овочі змішайте з майонезом; кожен продукт – в окремій ємності. І можете приступати до формування салату. Першим ділом розділіть картоплю навпіл і викладіть одну частину на блюдо. Не забудьте трохи присолити його.
Викладіть поверх морепродукти, трохи утрамбуйте їх, щоб салат не розвалювався. Якщо ви не помилилися з кількістю майонезу, палички будуть представляти собою густу в’язку масу, яка легко тримає форму.
Далі укладіть білки, також формуючи з них «тортик».
На наступний шар піде решта картоплі, змішаної з майонезом. І маленька щіпка солі.
Поверх висипте горіхи. Товщина цього прошарку залежить лише від ваших смаків.
Далі потрібно акуратно, намагаючись не розвалити виходить «острівець», викласти моркву з майонезом. Ця суміш виглядає, як густа паста і легко піддається утрамбування.
І залишилося зробити останній крок: розтерши в дрібну крихту жовтки, присипати ними салат. Приємного апетиту!