Низькокалорійний Салат з фетою і запеченим перцем

Низькокалорійний Салат з фетою і запеченим перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Болгарський перчик, запечений в духовці, виходить дуже смачним і досить соковитим, а з нього можна приготувати відмінний низькокалорійний салат.

Покроковий рецепт

Обидва перцю промити ретельно, потім перекласти на деко, злегка збризнути за бажанням будь-яким рослинним маслом і до утворення невеликих підпалин запікати при середній температурі.

Як тільки на поверхні солодких перчиком з’являться зі всіх сторін невеликі підпалини, відразу ж перекласти ці овочі в гарячому вигляді в невелику каструлю і щільно закрити кришкою, хвилин на десять залишити.

Через покладений час акуратно видалити за допомогою гострого ножа шкірку, потім м’якоть нарізати смужками і викласти нарізані перчики в салатник, після цього підсушити при регулярному помішуванні очищене соняшникове насіння, остудити їх повністю. Фету нарізати невеликими кубиками.

Викласти кубики фети, а також маслинки, нарізані товстими кружальцями, в салатник, полити компоненти невеликою кількістю ароматного масла, зверху присипати обсмаженими соняшниковим насінням і подавати приготований салат до столу.

За своїм бажанням салат можна прикрасити листочками зеленого базиліка.