Для приготування цієї страви я вибрала найпростіший набір овочів, які були в моєму холодильнику.
Інгредієнти
Курка – 1 кг Можна взяти не цілу курку, а її частини ніжки, стегна або грудку | |
Кабачок (невеликий) – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Перець болгарський – 2-3 шт | |
Помідори – 4-5 шт | |
Сіль і перець – за смаком |
Даний рецепт курки – справжня знахідка для господині. По-перше, страву легко і швидко готується, по-друге, це корисне блюдо, по-третє, воно підійде як для теплого сімейного вечері, так і для торжества. Приготувати його зможуть усі, і новачки в тому числі. Для приготування можна використовувати будь-які овочі (крім тих, які пропоную я): ялтинський цибулю, білий або звичайний цибулька, а можна і все відразу, брокколі, горох, квасоля, цвітна капуста і багато інших.
Покроковий рецепт
Приготуємо всі інгредієнти, які нам знадобляться.
Курочку ділимо на частини. Натираємо сіллю і перцем і залишаємо полежати хвилин на 20. Ви можете додати будь-які спеції, які ви любите.
Овочі нарізаємо крупно, красиво і потім додаємо сіль, перець і все ретельно перемішуємо.
Потім беремо пергамент для випічки, застеляємо деко. Я курку в духовку відправляю раніше на 15 хвилин, а потім дістаю курку і додаю овочі, з цього моменту засікаю 30 хвилин, для приготування цього достатньо.
Наприкінці можете додати зелень до вже готового блюда. Виходить шалено смачно! Приготуйте і порадуйте близьких!