Оладки на молоці

Оладки на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний рецепт оладок, чий ароматний запах швидко заманить вас на кухню.

Інгредієнти

Яйце – 1 шт.
Цукор – 1-2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Сода,гашене оцтом – 0,5 ч. л.
Борошно – 9 ст. л.
Олія(в тісто) – 1 ст. л.
Рослинна олія(для смаження) – трохи
Сметана(для змащування вже готових оладок) – за бажанням

Як приготувати Оладки на молоці

Багато господинь мають свій рецепт оладок на сніданок. Хтось робить на кефірі, хтось на кисляку, хто використовує дріжджі для пишноти, а хто-то любить і без них, і при цьому вибирають різні сорти борошна, і з-за цього смак завжди різний. Зараз оладки готують не тільки в Росії, але і в багатьох інших країнах. Кожна представляє свої фірмові оладки зі своєю фірмовою подачею. Ми приготуємо оладки на молоці. Почнемо!

Покроковий рецепт

У миску розбиваємо одне яйце.

Додаємо до нього цукор і сіль. Перемішуємо.

Додаємо молоко. Перемішуємо.

Далі додаємо 2 ст. л. борошна. Перемішуємо. Додаємо соду, гашену оцтом. Знову перемішуємо.

Тепер додаємо решту 7 ложок борошна і перемішуємо. Консистенція як у густої сметани.

І, нарешті, додаємо рослинне масло і знову перемішуємо.


Розігріваємо сковороду, заливаємо масло і виливаємо тісто столовою ложкою на сковороду. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору.

За бажанням, змащуємо сметаною і варенням і подаємо на стіл. Смачний і ароматний сніданок готовий! Частіше радуйте своїх улюблених таким смачні сніданком. Приємного апетиту!