Сметану викладаємо в глибоку миску. Додаємо яйце.
Додаємо цукор, перемішуємо. Додаємо молоко.
Додаємо борошно, добре перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо соняшникова рафінована олія (трохи). акуратно викладаємо ложкою оладки. Смажимо з двох сторін.
Повторюємо необхідну кількість разів. Викладаємо готові оладки на плоске блюдо. Поливаємо тим, що вам подобається, варення, згущене молоко, мед, шоколад… Сніданок готовий! Можна і як перекус подати, поки основна страва готується. Оладки можна урізноманітнити, якщо всередину додати інгредієнти за бажанням, наприклад, гарбуз, моркву, яблуко, горіхи… Кожен раз новий смак. Приємного апетиту!