Оладки на сніжку

Оладки на сніжку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У приготуванні оладок економиться цукор, так як сніжок солодкий.

Інгредієнти

Сніжок – 500 г
Яйце – 2 шт
Вода – 4 стіл. ложки
Сіль – 1 ч. ложка
Цукор – 2 стіл ложки
Сода харчова – 1 ч. ложка
Борошно – 500 г
Масло рослинне – 150 мл

Як приготувати Оладки на сніжку

У нашому будинку частенько залишається не з’їдений сніжок, спробувала якось приготувати з нього оладки. Вийшли повітряні і смачні. Тепер тільки з снєжка готую оладки.

Покроковий рецепт


В сніжок додати воду, яйця, цукор, сіль. Збити віночком або вилкою.

Борошно змішати з харчовою содою, поступово додати в снігову масу. Ретельно переміщати до однорідної консистенції.


У добре розігріту сковороду, попередньо змащену олією, викласти ложкою отримане тісто. Обсмажувати оладки з двох сторін, не забуваючи перед кожною новою партією змащувати сковороду маслом.

Подавати до столу зі сметаною, медом або варенням!