У приготуванні оладок економиться цукор, так як сніжок солодкий.

Інгредієнти
| Сніжок – 500 г | |
| Яйце – 2 шт | |
| Вода – 4 стіл. ложки | |
| Сіль – 1 ч. ложка | |
| Цукор – 2 стіл ложки | |
| Сода харчова – 1 ч. ложка | |
| Борошно – 500 г | |
| Масло рослинне – 150 мл |
У нашому будинку частенько залишається не з’їдений сніжок, спробувала якось приготувати з нього оладки. Вийшли повітряні і смачні. Тепер тільки з снєжка готую оладки.
Покроковий рецепт


В сніжок додати воду, яйця, цукор, сіль. Збити віночком або вилкою.

Борошно змішати з харчовою содою, поступово додати в снігову масу. Ретельно переміщати до однорідної консистенції.


У добре розігріту сковороду, попередньо змащену олією, викласти ложкою отримане тісто. Обсмажувати оладки з двох сторін, не забуваючи перед кожною новою партією змащувати сковороду маслом.

Подавати до столу зі сметаною, медом або варенням!
