Ніжні оладки з суперфуда
Інгредієнти
Авокадо – 1 штука | |
Яйце – 2 штуки | |
Рисове борошно – 4 столові ложки | |
Сьомга слабосолона – 30 грам | |
Сирний сир – 1 столова ложка | |
Молоко – 1-2 столові ложки Кількість залежить від консистенції тесту. | |
Сода – 1/2 чайної ложки | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Рецепт оладків з авокадо вже викладала раніше. Але, трохи змінивши склад інгредієнтів і технологію нарізки, ми отримуємо зовсім інший смак корисного страви з суперфуда авокадо.
Покроковий рецепт
Авокадо розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку. Очищаємо його від шкірки.
М’якоть авокадо дуже дрібно нарізаємо. Якщо м’якоть занадто м’яка, то краще розчавити її виделкою, тому що дрібно нарізати м’якоть таку не вийде. Мій авокадо був трохи твердий, такий авокадо краще порізати.
Додаємо сирний сир і дрібно нарізану сьомгу.
Додаємо борошно.
Додаємо яйця, соду і сіль за смаком.
Додаємо молоко. Якщо консистенція тіста до цього кроку вже вийшла трохи рідка, то додавати молоко не потрібно. Якщо ж Ви бачите, що тісто дуже густе (ложка стоїть), то можна додати і більше молока.
Все добре перемішуємо.
Смажимо на сковороді, змазаній рослинною олією.