Оладки з чорничним конфітюром

Оладки з чорничним конфітюром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Немає різниці, на чому готувати оладки, сьогодні я візьму молочну сироватку.
Із зазначеної кількості продуктів виходить приблизно 30 штук оладок.

Інгредієнти

Цукор – 2 ст. л.
Сіль – щіпка
Сироватка – 250 мл
Борошно – 2 склянки
Ванільний цукор – 0,5 ч. л
Масло рослинне – 40 мл
Конфітюр з чорниці – 60 мл

Як приготувати Оладки з чорничним конфітюром

Ще зі школи пам’ятаю чудовий смак оладок, солодкі, пишні, дуже любила їх! Тепер ставши мамою, готую їх для своєї сім’ї, а секрет пишних оладок дізналася попрацювавши у школі.

Оладки з моїм рецептом виходять завжди і у всіх, з ким я ділилася цим рецептом.

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобиться:

Підготуємо сироватку
– у глибокій ємності подогреем її приблизно до 40 °С,
– розчинний в ній сіль, ванільний і звичайний цукор.

В цей розчин поступово просеем потрібну кількість борошна, у Вас може бути трохи більше або менше, ніж у мене. На фото видно який консистенції має бути тісто, воно густе. У самому кінці додаємо соду, швидко і ретельно перемішуємо тісто стане трохи рідині.

Розігріваємо олію на сковороді. З допомогою мокрої ложки викладаємо тісто, я роблю це виключно змоченими в холодній воді руками, так набагато швидше.

Коли всі оладки на сковороді, накриваємо їх кришкою! Смажимо до золотистого кольору і перевертаємо на інший бік, тепер можна не накривати.

За допомогою такого нехитрого прийому, Ваші оладки не опаде, і завжди будуть виходити супер пишними.
Ось і всі секрети, підігріта рідина, густе тісто, сода, додана в самому кінці замісу і накрита кришкою сковорода.
Подавайте із заздалегідь приготовленим конфітюром з чорниці або з тим, що Вам по душі.