Оладки з чорницею

Оладки з чорницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У чашці збити молоко, йогурт, масло, ваніль і яйця. В окремій чашці змішати борошно, порошок для випічки, цукор і щіпку солі. Додати цю суміш в суміш з йогуртом (раніше приготовлену) і добре все збити. Додати промиті і висушені ягоди чорниці і ретельно все перемішати ложкою. Сковорідку розігріти з невеликою кількістю масла. За допомогою ложки викласти невелику кількість тіста на сковорідку. Як тільки блін досягне коричневого кольору, переверніть його і підсмажте з іншого боку.

Ви можете подавати оладки з збитими вершками, сиропом, медом або згущеним молоком (на ваш розсуд) і улюбленими свіжими фруктами. Приємного апетиту!