Основні інгредієнти прості: гарбуз, яйця, манка, сир, молоко. Просто все змішуємо, залишаємо хвилин на 20 (можна довше) і смажимо смачні оладки.
Інгредієнти
Сир – 200 р. | |
Гарбуз – 200 р. | |
Молоко – 1/2 склянки | |
Манка – 1/2 склянки | |
Цукор – 1/2 склянки |
Всі знають про користь гарбуза, але не всі знають, які страви можна з неї приготувати. Один із смачних рецептів – оладки. У гарбузі міститься не тільки безліч вітамінів (особлива цінність рідкісного вітаміну Т), але і мінерали (магній, цинк, йод, фосфор і багато інших). Тому включайте гарбуз в свій раціон набагато частіше. З гарбуза можна приготувати різні страви: супи, каші, десерти, оладки або просто запекти в духовці.
Покроковий рецепт
У глибокій мисці змішуємо манку з молоком і яйцем.
Додаємо цукор, потім сир. Перемішуємо.
Гарбуз тремо на тертці, додаємо туди ж. Перемішуємо, залишаємо хвилин на 15-20.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. Наливаємо зовсім трохи соняшникової олії, або змащуємо кухонних пензликом. Ложкою викладаємо оладки на розігріту сковороду, смажимо на середньому вогні з двох сторін до готовності.
Готові оладки викладаємо на тарілку, можна подавати зі сметаною або джемом, або полити зверху. Наливаємо чай або каву, насолоджуємося. Приємного апетиту!