Оладки з гарбузом і сиром

Оладки з гарбузом і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти прості: гарбуз, яйця, манка, сир, молоко. Просто все змішуємо, залишаємо хвилин на 20 (можна довше) і смажимо смачні оладки.

Інгредієнти

Сир – 200 р.
Гарбуз – 200 р.
Молоко – 1/2 склянки
Манка – 1/2 склянки
Цукор – 1/2 склянки

Як приготувати Оладки з гарбузом і сиром

Всі знають про користь гарбуза, але не всі знають, які страви можна з неї приготувати. Один із смачних рецептів – оладки. У гарбузі міститься не тільки безліч вітамінів (особлива цінність рідкісного вітаміну Т), але і мінерали (магній, цинк, йод, фосфор і багато інших). Тому включайте гарбуз в свій раціон набагато частіше. З гарбуза можна приготувати різні страви: супи, каші, десерти, оладки або просто запекти в духовці.

Покроковий рецепт


У глибокій мисці змішуємо манку з молоком і яйцем.


Додаємо цукор, потім сир. Перемішуємо.


Гарбуз тремо на тертці, додаємо туди ж. Перемішуємо, залишаємо хвилин на 15-20.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. Наливаємо зовсім трохи соняшникової олії, або змащуємо кухонних пензликом. Ложкою викладаємо оладки на розігріту сковороду, смажимо на середньому вогні з двох сторін до готовності.



Готові оладки викладаємо на тарілку, можна подавати зі сметаною або джемом, або полити зверху. Наливаємо чай або каву, насолоджуємося. Приємного апетиту!