Оладки з гарбузом і сиром

Оладки з гарбузом і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


У глибокій мисці змішуємо манку з молоком і яйцем.


Додаємо цукор, потім сир. Перемішуємо.


Гарбуз тремо на тертці, додаємо туди ж. Перемішуємо, залишаємо хвилин на 15-20.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. Наливаємо зовсім трохи соняшникової олії, або змащуємо кухонних пензликом. Ложкою викладаємо оладки на розігріту сковороду, смажимо на середньому вогні з двох сторін до готовності.



Готові оладки викладаємо на тарілку, можна подавати зі сметаною або джемом, або полити зверху. Наливаємо чай або каву, насолоджуємося. Приємного апетиту!