Влітку кабачкові оладки – це одне з найпростіших і улюблених страв всієї родини. Я їх готую з плодів зі свого городу, тому ніколи їх не чищу, адже шкірка у них ніжна і тонка.
Покроковий рецепт
Кабачки вимити, обрізати кінчики і натерти їх на крупній тертці в глибокій мисці.
Посолити отриману терту масу і перемішати. Залишити на півгодини, щоб вони дали сік.
Віджати виділену рідина (її можна випити – свіжі овочеві соки дуже корисні для поліпшення стану шкіри).
Додати в кабачкову масу яйця і борошно. Добре вимішати отримане тісто. Борошна краще класти якомога менше, щоб оладки були саме овочеві.
Розігріти рослинну олію в сковороді. Кабачкове тісто викладати на розпечену поверхню за допомогою столової ложки.
Перевернути і обсмажити другу сторону.
Подавати кабачкові оладки краще в гарячому вигляді зі сметаною, майонезом або іншим холодним молочним соусом.