Всім відома тиждень Масниці означає, що ви неодмінно повинні приготувати млинці або човна хоча б один раз!
Інгредієнти
Борошно – 3 чашки | |
Кориця – 2 ст. л. | |
Сіль – 1/2 ч. л. | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Молоко – 2 чашки | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Ваніль – 1 ч. л. | |
Вершкове масло – 4 ст. л. | |
Кленовий сироп – за смаком |
О-О-О, ця довга тиждень смакоти! І це так смачно! Сьогодні я розміщу рецепт запашних млинців з корицею. Я їх подавала з кленовим сиропом.
Покроковий рецепт
Змішати сухі інгредієнти у великій мисці. Спочатку в миску насипати 3 склянки просіяного борошна. Додати 1 / 2 чайної ложки солі. Потім додати 1 чайну ложку порошку для випічки. Далі йде 2 столові ложки цукру і кориці. Змішайте суміш і відкладіть в сторону.
Тепер в окрему чашку налити 2 склянки молока і перемішати з 2 яєчками і 1 чайною ложкою ванільного порошку. Перемішати суміш до однорідної маси. Цю суміш поступово вилити вище приготовлену суху суміш і акуратно, дуже акуратно перемішати. Додати 4 столові ложки розтопленого масла (можна розтопити його в мікрохвильовій печі). І вилити його в тісто. Тісто має вийде густе, лише на поверхні подекуди бульбашки з-за доданого порошку для випічки. Він зробить млинець легким і повітряним.
Нагріти сковорідку, змастити її олією. І маленькі млинці смажити на середньому-слабкому вогні до золотистого кольору. Перевернути, смажити до рум’яності. Млинці готові!
Подавати млинці з кленовим сиропом.
Приємного апетиту!