У глибоку миску розбийте яйця, збийте до однорідної маси.
Крок 2: Налийте теплий кефір і додайте соду. Перемішайте.
Додайте цукор і сіль, розмішайте.
Насипте борошно, після чого гарненько розмішайте знову. Тісто має бути густим, як сметана, і бездоганним, без грудок.
Додайте в тісто родзинки.
Прогрійте сковорідку на маленькому вогні і влийте масло. Розподіліть по всій ємності.
Зачерпніть ложкою тісто і викладіть на сковороду. Між оладками має бути достатня відстань, щоб не злиплися між собою. Смажити на маленькому або середньому вогні.
Коли нижня сторона оладок підсмажиться і придбає коричнево-золотистий колір, їх потрібно обережно перевернути. В кожну нову порцію слід додавати масло.
По завершенню викладіть оладки на тарілку. Готову страву можна намазати медом/сметаною/варенням і їсти з чаєм.