Просіваємо борошно, збагачуємо киснем і заодно подстраховываемся на предмет попадання смітинок. Додаємо сіль, цукор і вливаємо сироватку. Замішуємо. Тісто має бути густіше сметани. На фото я показую, яка “тянучесть” необхідна. Після вливаємо пінку гашеного соди (гасила лимонним соком), знову перемішали і в кінці – соняшникова олія. Перемішали. Всі. Тісто готове!
Просіваємо борошно, збагачуємо киснем і заодно подстраховываемся на предмет попадання смітинок. Додаємо сіль, цукор і вливаємо сироватку. Замішуємо. Тісто має бути густіше сметани. На фото я показую, яка “тянучесть” необхідна. Після вливаємо пінку гашеного соди (гасила лимонним соком), знову перемішали і в кінці – соняшникова олія. Перемішали. Всі. Тісто готове!
Тепер підготуємо яблука. Помиті яблучка нарізаємо тонкими полуколечками. На фото видно, якої величини і товщини. Теж все. Готово!
На сковороді (середній вогонь, не маленький!) розігріваємо масло (я наливаю масла десь на 0,4 см від дна). Викладаю тісто столовою ложкою у вигляді акуратних оладок і швиденько, не втрачаючи часу, зверху викладаємо віялом часточки яблук і присипаємо цукром (я на кожен оладок кладу 1ч.ложку).
Обсмажуємо з обох сторін. І все! Влаштовуємо чаювання!