Омлет з ковбасою

Омлет з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця збиваємо до однорідної текстури, додаємо молоко, збиваємо віночком до появи пухирців.

Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі близько 3 хвилин.


Ковбасу нарізаємо тонкими підлозі кружечками і додаємо до цибулі, смажимо менше хвилини. До наступного етапу можна переходити, коли в ковбасі почне топитися жирок.

Заливаємо суміш для омлету. Смажимо під кришкою на середньому вогні протягом 10 хвилин.
На даному етапі можна додати сіль і спеції, однак, якщо ковбаса дуже пряна, то цей крок можна пропустити.

Готову страву можна подавати зі свіжими овочами. Овочі можна додати і безпосередньо в саму страву. Можна взяти помідор або болгарський перець, обсмажити їх небагато з ковбасою і цибулею, а потім залити суміш з яєць і молока. Такий омлет теж виходить дуже смачним і підходить для більш щільного прийому їжі.