Пан Омлет

Пан Омлет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Головне правило тут, омлет в середині повинен текти.

Інгредієнти

Яйця курячі – 2 штуки великі
Сіль – щіпка столова сіль
Болгарський перець – 0,5 плода
Мелений чорний перець – щіпка
Сир – 1 стіл. ложка натертий “Голландський”
Борошно – 1 стіл. ложка пшенична, просеянная
Молоко – 20 мл коров’яче
Сметана – 1 ст. ложка жирність 20 %
Зелень – кілька гілочок
Кріп – кілька гілочок дрібно порубати
Помідори черрі – кілька гілочок

Як приготувати “Пан Омлет”

Коротко опишу приготування омлету: яйця розбити в посуд, приправити сіллю, меленим чорним перцем, збити віночком або вилкою, додати нарізаний соломкою болгарський перець, молоко, сметану. Перемішати, в кінці додати просіяне борошно. За бажанням, спеції – на Ваш розсуд!

Розігріти сковороду з товстим дном, поставити в неї форму круглу, обгорнуту фольгою, злегка форму змастити олією, вилити у форму приготовану суміш в сковороду по мірі гасіння додавати воду. Тушкувати під кришкою близько 20 хв, по суті, це процес – на пару. Готовність можна перевірити сірником.

Головне правило тут, омлет в середині повинен текти.
Витягнути форму з сковороди, обережно звільнити від фольги (форма з відкритим дном – тому відбувалося обгортання). Перенести на блюдо, прикрасити зеленню і помідорами черрі. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт

Приготувати всі відповідні інгредієнти. Зелень, помідори помити.

Яйця збити з молоком, сметаною, додати сіль, перець мелений чорний.

Перець солодкий добре помити, очистити, нарізати соломкою.

В яєчну суміш додати перець, борошно, сир.

Приготований омлет обережно осводить з форми!