Пан Омлет

Пан Омлет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коротко опишу приготування омлету: яйця розбити в посуд, приправити сіллю, меленим чорним перцем, збити віночком або вилкою, додати нарізаний соломкою болгарський перець, молоко, сметану. Перемішати, в кінці додати просіяне борошно. За бажанням, спеції – на Ваш розсуд!

Розігріти сковороду з товстим дном, поставити в неї форму круглу, обгорнуту фольгою, злегка форму змастити олією, вилити у форму приготовану суміш в сковороду по мірі гасіння додавати воду. Тушкувати під кришкою близько 20 хв, по суті, це процес – на пару. Готовність можна перевірити сірником.

Головне правило тут, омлет в середині повинен текти.
Витягнути форму з сковороди, обережно звільнити від фольги (форма з відкритим дном – тому відбувалося обгортання). Перенести на блюдо, прикрасити зеленню і помідорами черрі. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт