Гострий японський омлет

Гострий японський омлет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В цей омлет можна додати що завгодно. Дуже смачно буде додати сир, ковбаска, цибуля і перець.

Інгредієнти

Яйце – 3шт
Цибуля синя – пів цибулини
Перець чилі – 20гр.
Молоко – 50мл.
Сіль – щіпка

Як приготувати Гострий японський омлет

Це дуже смачний омлет який набагато пишніше і смачніше зазвичай. Цей омлет зможе спокійною приготувати собі навіть школяр. Він в Японії дуже поширений і його подають в ресторанах.

Покроковий рецепт


Ріжемо цибулю і перець чилі, додаємо в миску, туди ж виливаємо молоко і три яйця. Далі все перемішати

Розігріваємо сковороду виливаємо трохи олії. Потім виливаємо невеликим шаром наш омлет.

Чекаємо поки він підсмажиться, і за допомогою лопатки і виделки загортаємо в рулет. І відправляємо в край сковорідки рулет і виливаємо поруч ще шар омлету.

Після того коли зробили відповідний за розмірами рулет, дістаємо окурат на тарілку і подаємо до столу