Гострий японський омлет

Гострий японський омлет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це дуже смачний омлет який набагато пишніше і смачніше зазвичай. Цей омлет зможе спокійною приготувати собі навіть школяр. Він в Японії дуже поширений і його подають в ресторанах.

Покроковий рецепт


Ріжемо цибулю і перець чилі, додаємо в миску, туди ж виливаємо молоко і три яйця. Далі все перемішати

Розігріваємо сковороду виливаємо трохи олії. Потім виливаємо невеликим шаром наш омлет.

Чекаємо поки він підсмажиться, і за допомогою лопатки і виделки загортаємо в рулет. І відправляємо в край сковорідки рулет і виливаємо поруч ще шар омлету.

Після того коли зробили відповідний за розмірами рулет, дістаємо окурат на тарілку і подаємо до столу