Такий надзвичайно смачний та ніжний десерт з білого шоколаду і мандаринів готується досить просто.
Інгредієнти
шоколад білий з подрібненим фундуком – одна велика плитка | |
вершки найжирніші для збивання – 420 мл | |
пудра цукрова – три ст. ложки | |
мандарини без кісточок великі – чотири штуки | |
цедра мандаринова терта – за смаком | |
печиво – за смаком |
Оригінальний десерт з білим шоколадом та мандаринами підійде як на звану вечерю, вечір для двох, так і на дитяче свято!
Покроковий рецепт
Очистити чотири мандарина, нарізати м’якоть цих соковитих фруктів. Якщо є кісточки, звичайно, їх потрібно видалити.
Потім додати в ємність блендера мандарини і з ними терту цедру, збити гарненько інгредієнти, влити охолоджені вершки. Насипати половину порції цукрової пудри, збивати інгредієнти пару хвилин блендером до утворення пишної маси.
Розтопити на водяній бані білий шоколад і додати його в масу зі збитими вершками. Ще раз все збити.
Підготувати чотири широких прозорих склянки. За допомогою шприца (але можна і ложкою, просто шприцом красивіше ляже десерт) викласти повітряну мандаринову масу.
Прикрасити приготований ніжний мандариново-вершковий десерт залишилася цукровою пудрою та ламаним печивом.
Поставити на дві години десерт в холодильник, після чого подавати до столу в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!