Ароматне, злегка гострий печеня з овочами з індичкою і галушками
Інгредієнти
філе індички – 300 г | |
картоплини – 6-8 шт. | |
морква – жменю дрібної | |
гострого перцю – 3 стручка | |
цибуля – 1 головка | |
масло – 2 ст. ложки | |
яйця – 2 шт. | |
борошно – близько склянки, на око | |
каррі – за смаком | |
спеції – за смаком |
Як приготувати Овочеве печеня з галушками та індичкою
Печеня на азіатський мотив, впевнені ви такого ще жодного разу не пробували. Ми розкриємо вам всі секрети його приготування.
Покроковий рецепт
1. Наріжте філе порційними шматками. Обсмажте на сковороді, приправте спеціями.
2. Цибулю очистіть і наріжте.
3. Картопля промийте, якщо необхідно розріжте навпіл. Морква почистіть.
4. Гострий перець розрізати навпіл.
5. У горщик для жаркого викладіть інгредієнти і поставте запікати.
7. Яйця збийте з каррі і спеціями. Додайте борошно і добре розмішайте. Сформуйте галушки і відваріть в воді.
8. У готову печеню викладіть галушки і подавайте до столу.