Овочеве спагетті з кабачків і моркви

Овочеве спагетті з кабачків і моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Кабачок – 200 г (молодий)
Морква – 200 г
Рослинне масло – 3 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 велика головка
Сіль – за смаком
Приправа – 1 ч. л. (за смаком)
Кунжут – 1 ст. л. (кунжутне насіння)

Як приготувати Овочеве спагетті з кабачків і моркви

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Моркву почистити, нашаткувати за допомогою ножа для чищення овочів (уздовж плоду).

Кабачки так само як морква нашаткувати уздовж плоду.

Цибулю почистити, нарізати півкільцями.

Обсмажити цибулю на рослинній олії до прозорості.

Додати моркву, смажити до золотистого кольору (близько 10-ти хвилин).

Додати кабачки, смажити до готовності.

Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.

Подавати до столу. Приємного апетиту!