Овочевий суп на курячому бульйоні

Овочевий суп на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо інгредієнти для овочевого супу. Почистимо картоплю і моркву. Картопля наріжемо невеликими кубиками і поки приберемо в бік.

Морква також наріжемо кубиками і приберемо.

Кабачок подрібнюємо аналогічним способом, як і попередні продукти.

Цвітну капусту я використовую заморожену. Вона вже розібрана на суцвіття, з цього, я її більше не подрібнюю.

Приготуємо бульйон. Я не люблю готові бульйони з магазину, а волію робити його сама. І взагалі по можливості заміняю магазинні продукти домашніми. Курку заливаю водою і ставлю на вогонь. Курка у мене так само домашня, варитися вона більше часу, ніж магазинна. Проварюю близько години, зливаю воду, наливаю нову і знову варю. Роблю я це для того, щоб овочевий суп не був жирним, по цьому, першу воду зливаю. У готовий бульйон закладаю картоплю і моркву, готуємо ще 10-15 хвилин. Закладаємо кабачок і цвітну капусту, солимо, варимо 10 хвилин.

Суп з кабачків і цвітної капусти на курячому бульйоні готовий. Розливаємо його в порційні тарілки. Приємного апетиту!