Крем-суп з гарбуза та моркви без мяса

Овочевий крем-суп з гарбуза та моркви, від якого отримають справжнє задоволення не тільки вегетаріанці, але й дітки

Інгредієнти

Морква – 2 шт.
Гарбуз – 00 гр.
Розмарин – 1 ч. л.
Сметана – для прикраси
Сіль – за смаком

Як приготувати Крем-суп з гарбуза та моркви без м’яса

Дуже простий у приготуванні суп, який складається всього лише з двох компонентів. Але цей суп справжня вітамінна бомба і прекрасне джерело каротину. А який у нього яскравий, вселяє радісний настрій колір – справжнє сонце в тарілці!

Покроковий рецепт

1. Гарбуз помити, очистити від шкірки.


2. Нарізати великими кубиками. Скласти в каструлю.


3. Морква також помити, очистити і нарізати, але набагато дрібніше, ніж гарбуз, адже морква вариться набагато довше.

4. Додати моркву до гарбуз, залити водою, посолити і варити до готовності.


5. Коли овочі трохи охолоне, збити блендером в пюре. Додати трохи розмарину.

6. При подачі можна прикрасити сметаною.

Дивіться також:  Суп-пюре з брокколі і пластівцями «3 злаку»