Свіжі овочі – відмінні інгредієнти для ситного першого страви. Наш гастрономічний варіант – це овочевий суп на основі курячого бульйону з молодою капустою.
Інгредієнти
Курка – 400 гр | |
Вода – 2 л | |
Капуста білокачанна – 300 гр | |
Картопля – 2-3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Черрі – 4-5 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Для приготування бульйону візьмемо будь-які частини курячої тушки. Відваримо їх готовності. Варену курятину дістанемо з каструлі і продовжимо варити суп, у складі якого свіжа капуста білокачанна, картопля, помідори черрі, морква і цибуля. Виходить смачно, ситно і смачно!
Покроковий рецепт
Отже, курячий бульйон у нас готовий, присаливаем його і продовжуємо приготування овочевого супу. Молоду білокачанну капусту перекладаємо на обробну дошку і шаткуємо. Нарізку з білокачанної капусти викладаємо в курячий бульйон.
Поки вариться капуста, чистимо картоплю. Наріжемо бульби кубиками. Викладаємо картопляні кубики на капусту в каструлю.
Приділимо увагу решти інгредієнтів. Морквину для овочевого супу подрібнити на тертці. Черрі наріжемо на четвертинки. Ріпчасту цибулю порубаємо шматочками.
На сковороду вливаємо олію, прогріваємо його. Підготовлену овочеву нарізку перекладаємо для пасерування в сковороду. Тушкуємо до м’якості. Додаємо піджарку з моркви, цибулі та чері в суп.
Курятину знімаємо з кістки (якщо це необхідно), нарізаємо шматочками. Переправляємо куряче м’ясо в суп.
Варимо до готовності всіх інгредієнтів.
Овочевий суп з куркою і молодою капустою присипаємо наприкінці готування подрібненої зеленню.
Всім приємного апетиту!