Теплий салат з гороху нут на листках салату.

Інгредієнти
| горох нут – 200 грам | |
| каррі – 5 грам | |
| гострий перець – 2 стручки | |
| часник – 1 зуб | |
| спеції – за смаком | |
| сир – за смаком | |
| листя салату – пучок |
Як приготувати Пакистанський гострий салат з нуту з сиром
Пакистанський салат можна подавати як основну страву, так і закуску. Все буде залежати від ваших уподобань. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з інгредієнтами, які входять в салат.
Покроковий рецепт
1. Листя салату промийте і красиво викладіть на тарілку.
2. Нут відваріть до готовності. Додайте каррі, рубаний гострий перець і часник. Заправте його спеціями і добре вымешав, тримайте на вогні ще п’ять хвилин.
3. Готовий нут викладіть на листя салату і заправте сиром.
