Теплий салат з гороху нут на листках салату.
Інгредієнти
горох нут – 200 грам | |
каррі – 5 грам | |
гострий перець – 2 стручки | |
часник – 1 зуб | |
спеції – за смаком | |
сир – за смаком | |
листя салату – пучок |
Як приготувати Пакистанський гострий салат з нуту з сиром
Пакистанський салат можна подавати як основну страву, так і закуску. Все буде залежати від ваших уподобань. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з інгредієнтами, які входять в салат.
Покроковий рецепт
1. Листя салату промийте і красиво викладіть на тарілку.
2. Нут відваріть до готовності. Додайте каррі, рубаний гострий перець і часник. Заправте його спеціями і добре вымешав, тримайте на вогні ще п’ять хвилин.
3. Готовий нут викладіть на листя салату і заправте сиром.