Це блюдо дуже люблять в Америці. Ніжні млинці з медом і тане в роті бананом… мм-м-м, смачно і незвично! Особливо цікавий смак додають горішки, смажені на вершковому маслі.
Покроковий рецепт
Замісити тісто. Яйце перетерти з розм’якшеним маслом і цукром. Додати кефір, сіль, розпушувач. Перемішати. Додати борошно, ще раз ретельно перемішати. Вийде густе тісто. Ввести тепле молоко, одночасно заважаючи. Вийде тісто, за консистенцією як сметана (густіше, ніж на млинці і трохи рідший, ніж на оладки).
Гарненько розігріти сковороду з рослинним маслом. Налити тісто, розрівняти подекуди ополоником. Розмір млинця можете вибрати будь-який, який подобається.
Блін обсмажити з обох сторін. Повторити процедуру.
Волоські горіхи дрібно порубати, обсмажити на олії. Додати мед і дати потомитися ще 1-2 хвилини.
Млинці викласти на тарілку стопкою в кількості 2-3 шт. Зверху викласти нарізану кружальцями банан. Залити все гарячим медовим соусом з горіхами. Подавати до столу відразу в теплому вигляді. Приємного апетиту!