Шоколадні панкейкі з бананом

Шоколадні панкейкі з бананом виходять неймовірно смачними, легкими і ароматними!

Інгредієнти

Молоко – 220 мл
Борошно – 200 грам
Маргарин – 30 грам
Сіль – щіпка
Сода – 0,5 ч. л.
Банан – 1 шт.
Ванільний цукор – 1 уп.
Цукор – 3 ст. ложки
Какао – 4 ст. ложки
Мед – для прикраси

Як приготувати Шоколадні панкейкі з бананом

Панкейкі – одне з улюблених страв, які ми готуємо всією сім’єю на вікенд, тому намагаємося експериментувати з начинками. Ми вже ділилися улюбленими рецептами панкейків з гарбуза, сьогодні пропонуємо рецепт шоколадних з бананів. При бажанні можна додати яблучне пюре або томлені яблука, так теж дуже смачно.

Покроковий рецепт


Розбиваємо яйця, в піалу кладемо ванильку і цукор, перемішуємо і збиваємо до білої піни.

Тим часом на водяній бані розтоплюємо маргарин і остуджуємо.

На дрібній тертці натираємо банан і розминаємо виделкою до стану пюре.



Додаємо бананове пюре в ємність, сюди ж дрібку солі, какао, розтоплений маргарин.
Все перемішуємо.




Додаємо молоко (попередньо підігрів до кімнатної температури, у мене було з холодильника) і просіяне борошно.
Кладемо соду і добре перемішуємо (хто боїться, що сода буде відчуватися в тесті, можна 1 ч. л. розпушувача додати).
Тісто виходить середньої густоти (трохи рідший ніж на оладки).



Смажимо на добре розігрітій сковороді без масла!
У мене вийшло 20 панкейків)
Зверху кладемо мед (у нас дитячий смородиновий і з кориці з ванількою), заварюємо ароматний чай, а синочок какао і уплітаємо ту!
Смачного сніданку!
Потіште себе і своїх близьких, експериментуйте зі смаками!

Дивіться також:  Ажурні млинці фаршировані мясною начинкою