Шоколадні панкейкі з бананом

Шоколадні панкейкі з бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Розбиваємо яйця, в піалу кладемо ванильку і цукор, перемішуємо і збиваємо до білої піни.

Тим часом на водяній бані розтоплюємо маргарин і остуджуємо.

На дрібній тертці натираємо банан і розминаємо виделкою до стану пюре.



Додаємо бананове пюре в ємність, сюди ж дрібку солі, какао, розтоплений маргарин.
Все перемішуємо.




Додаємо молоко (попередньо підігрів до кімнатної температури, у мене було з холодильника) і просіяне борошно.
Кладемо соду і добре перемішуємо (хто боїться, що сода буде відчуватися в тесті, можна 1 ч. л. розпушувача додати).
Тісто виходить середньої густоти (трохи рідший ніж на оладки).



Смажимо на добре розігрітій сковороді без масла!
У мене вийшло 20 панкейків)
Зверху кладемо мед (у нас дитячий смородиновий і з кориці з ванількою), заварюємо ароматний чай, а синочок какао і уплітаємо ту!
Смачного сніданку!
Потіште себе і своїх близьких, експериментуйте зі смаками!