Готувати це блюдо просто і воно не вимагає багато інгредієнтів.
Інгредієнти
Папороть – 300гр | |
Свинина – 200гр | |
Цибуля – 1/2 цибулини | |
Сіль – ч/ложка | |
Спеції – за смаком | |
Соняшникова олія – 150гр | |
Часник – 3 зубчики |
Папороть – це не тільки корисне і смачне блюдо, але і традиційний корейський салат, який вважається делікатесом. Вважається, що стіл вже накритий шикарно, якщо на ньому є Косарича, або папороть.
Покроковий рецепт
У мене папороть в такому брикеті, його потрібно промити і відварити до напівготовності. Папороть повинен залишитися хрустким, але не жорстким.
Наріжте м’ясо тонкою соломкою, цибулю півкільцями.
Обсмажте м’ясо і цибулю на розігрітій сковороді. У мене ніжна свинина, тому пішло на це всього 10 хвилин.
Потім кладемо папороть до м’яса і перемішуємо. Смажимо 5-10 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Моя сім’я любить більше хрусткий і пружний, тому я обсмажую хвилин 5. Ті, хто любить м’якше, можуть смажити довше.
Після того, як папороть приготувався, покладіть спеції за смаком. Я кладу сіль, мелений коріандр 1/2 чайної ложки і гострий червоний мелений перець 1/2 чайної ложки. Потім натисніть часник і перемішайте.
Блюдо готове, можна подавати як теплим, так і холодним.
Всім приємного апетиту! Отримуйте задоволення не тільки від їжі, але і від її приготування!