Парові котлети

Парові котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Помідор і перець помити, перець почистити від насіння, порізати їх довільно. Подрібнити в блендері.


Змішати фарш з овочами, додати туди яйце, вершкове масло, розтопити його заздалегідь в мікрохвильовій печі, або заздалегідь дістати з холодильника), приправу, сіль і добре перемішати.

В піддон пароварки залити воду до позначки, самі форми застелити фольгою, попередньо зробивши в ній дірочки. Фарш виходить трохи рідкуватий, тому і потрібно постелити фольгу, щоб фарш не просочився через дно форм. Далі необхідно укласти фарш ложкою в пароварку.

Поставити готуватися на 30 хвилин (свино-яловичий фарш яловичий фарш), або на 20 хвилин (курячий фарш). Після закінчення часу поміняти піддони місцями і поставити на 15 хвилин, або на 10 хвилин (знову ж таки залежить від фаршу).

Котлети готові. Подавати їх можна з чим завгодно і як завгодно. Приємного апетиту!