Котлети з фаршу щуки

Рибні котлети по моїм рецептом готуються швидко (якщо використовувати готовий фарш) і з’їдаються дуже швидко.

Інгредієнти

рибний фарш щуки – 400 грам
яйце – 1 шт
цибуля – 1 шт
панірувальні сухарі – 3-4 ст. л.
сіль – за смаком
рослинне масло – для смаження

Як приготувати Котлети з фаршу щуки

Рибні котлети їх щуки (та й з будь-якої іншої рибки) хороший варіант другої страви. За рахунок того, що м’ясо риби подрібнене, діставати кісточки немає необхідності. Тому це блюдо відмінно підійде для дитячого меню. Їх можна подавати з рисом або картоплею, а буряковий салат чудово доповнить рибні котлетки. Я вибираю зазвичай фарш з горбуші або сайди. Котлети виходять соковитими і смачними. Головне не переборщити з панірувальними сухарями.

Покроковий рецепт

Викладаємо фарш в миску. Можна зробити самим, пропустивши м’ясо риби через м’ясорубку. Я використовую готовий фарш сайди.

Лук очищаємо, натираємо на дрібній тертці і додаємо у фарш.

Додаємо яйце і сіль за смаком.


Вносимо панірувальні сухарі і гарненько перемішуємо.


З фаршу формуємо котлетки і обсмажуємо на олії з двох сторін. Рибні котлети готові. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Вегетаріанські картопляні котлети в сирному соусі з печерицями