Виходить сирна паска з апельсиновим смаком і «маковим» сюрпризом всередині.

Інгредієнти
| Сир – 400 г | |
| Вершкове масло – 70 г | |
| Сніжок (молочний продукт) – 50 мл | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Мак – 2с т. л. або за смаком (кондитерський) | |
| Цедра апельсина – з 1 апельсина |
Виходить сирна паска з апельсиновим смаком і «маковим» сюрпризом всередині.
Покроковий рецепт

Сир, яйце, сніжок і масло закинути в чашу блендера, збити до отримання однорідної маси.

Масу розділити на 3 частини. У 1/3 – додати мак, перемішати.

У 2/3 – додати апельсинову цедру, перемішати. Форму вистелити марлею, за допомогою шприца апельсинову масу викласти на дно і по стінках пасочніци.

У центр викласти масу з маком. Далі все як завжди. Форму поставити під гніт в прохолодне місце на добу.

Форму перекинути на тарілку, витягнути великдень.
Сирну паску “Сюрприз” прикрасити ягодами та кондитерської посипкою. Великдень з маком готова!
Приємного апетиту!
