Виходить сирна паска з апельсиновим смаком і «маковим» сюрпризом всередині.
Покроковий рецепт
Сир, яйце, сніжок і масло закинути в чашу блендера, збити до отримання однорідної маси.
Масу розділити на 3 частини. У 1/3 – додати мак, перемішати.
У 2/3 – додати апельсинову цедру, перемішати. Форму вистелити марлею, за допомогою шприца апельсинову масу викласти на дно і по стінках пасочніци.
У центр викласти масу з маком. Далі все як завжди. Форму поставити під гніт в прохолодне місце на добу.
Форму перекинути на тарілку, витягнути великдень.
Сирну паску “Сюрприз” прикрасити ягодами та кондитерської посипкою. Великдень з маком готова!
Приємного апетиту!