Паста з пряними травами і помідорами по-італійськи

Паста з пряними травами і помідорами по-італійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За класичним італійським рецептом можна приготувати ситну пасту з чебрецем і смаженими помідорами.

Інгредієнти

дрібні помідори – 600 г
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком
сухе листя чебрецю – одна ч. ложка
спагетті – 350 г
рубаний часник або сухий – півтори ч. ложки
мелений чорний перець – за смаком
пармезан тертий – 70 г
кукурудзяна або оливкова олія – 30 мл
базилік свіжий – кілька листя

Як приготувати Паста з пряними травами і помідорами по-італійськи

Спагетті з ароматними травами, часником і помідорами по-італійськи

Покроковий рецепт

Згідно з інструкцією відварити спагетті в підсоленій киплячій воді. Потім підготувати велику сковороду і прогріти в ній якесь масло.

Нарізати невеликими кубиками помідори, перекласти їх у сковорідку, додати подрібнені сухе листя чебрецю і рубаний часник, обсмажувати ці компоненти в гарячому маслі на вогні середньої сили.

Готувати овочі при частому помішуванні протягом десяти хвилин. Потім в сковороду додати спагетті і гарненько перемішати. Тут же вимкнути вогонь.

Підготувати блюдо і перекласти на нього спагетті. Зверху посипати рубаним базиліком.

Подавати пасту з пряними травами і обсмаженими помідорами в гарячому вигляді до столу з тертим пармезаном. Приємного апетиту!