Паста вийшла дуже соковита і смачна.Ніжний вершковий смак просто чудовий. Спробуйте не пошкодуєте. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Шинка – 200гр | |
печериці – 200гр | |
Вершки 10% – 150 мл | |
Сир твердий – 100гр | |
Паста ( можна замінити спагетті) – 300гр | |
Зелень для прикраси – 15гр | |
Олія соняшникова – 50мл | |
Сіль, перець – за смаком |
Паста – традиційна італійська їжа, їжа бідняків» і, якщо хочете, домашній фастфуд, міцно влаштувалася на наших кухнях. Її люблять, мабуть, все. І це не дивно: вона смачна, корисна і проста в приготуванні.
Покроковий рецепт
Готуємо продукти
Підготовлені шампіньйони нарізати тонкими пластинками протушкувати у власному соку на сковороді протягом 5-7 хв.
Шинку нарізати соломкою, додати до грибів і тушкувати ще 5 хв. Потім додати вершки і сир.(В цей час знімаємо сковороду з вогню).
Відварити нашу локшину в підсоленій воді.
Коли локшина буде готова з’єднати її з грибами і шинкою, перемішати і протомитися в сковороді ще 2 хвилини, на дуже маленькому вогні.
Готову пасту викласти на тарілки,посипати зеленню.
Приємного апетиту.